Vælg side

Tag væk fra kontoret, og lad kreativiteten vokse

Tag væk fra kontoret, og lad kreativiteten vokse

Hvis du har et arbejde, du elsker, kan det godt være svært at give slip og koble fra. Men det er faktisk rigtig vigtigt, at vi husker at tage en pause fra livet på kontoret engang imellem. Især fordi disse pauser kan være med til at lede vores tanker i nye retninger og stimulere vores kreative processer. Det behøver derfor ikke at være uproduktivt at holde fri. Her får du to forslag til, hvordan du kan tage en pause fra skrivebordet og kontorkaffen.

Find fred i naturen

Der er noget helt særligt og meget meditativt over at gå på opdagelse i naturen. Det kan du både gøre i det store udland og herhjemme i Danmark. Rent faktisk skal du ikke lede særligt længe for at finde fantastiske naturoplevelser her i vores eget land, så hvis du har plads til en fridag eller to, behøver det ikke at fylde meget mere.

Pak en god rygsæk, tøj til vejret, og begiv dig afsted. Det er mange gode vandrestiger, du kan følge, og her får du virkelig plads til at slippe tankerne løs. Når du skal sove, kan du finde et shelter og måske tilberede din mad over bål.

Det er rigtig sundt for os at komme ud og se noget andet, end det vi plejer. Det lyder måske lidt vildt med sådan en naturovernatning, men faktisk kræver det bare, at du er åben over for oplevelsen. Tag en notesblok med dig, så du kan skrive alle dine gode ideer ned, og husk endelig et glas neskaffe, hvis du kommer til at savne kontorlivet for meget. Når du først er kommet af sted, vil du dog formentlig opleve, at man faktisk godt kan blive helt afhængig af den storslåede natur. Så måske bliver det ikke din sidste tur derude.

Tag på all-inclusive ferie

Hvis du har en hel uges ferie eller mere til gode, kan du overveje at smutte på all-inclusive ferie til et skønt land i Sydeuropa. Her finder du spændende kulturer, god stemning og dejligt vejr. Det smarte ved all-inclusive er, at du for alvor kan fokusere på at være kreativ og lade dine tanker flyde frit. Så behøver du nemlig ikke at spilde tid på madlavning, og du skal heller ikke bruge lang tid på at beslutte, hvilken restaurant du nu skal spise på.

Hvis du gerne vil gøre det billigt oveni købet, er afbudsrejser en rigtig god mulighed. Hvis du har is i maven, venter du til sidste øjeblik og ser, hvad der er ledigt. Tit kan du også få nogle rigtigt fine tilbud, hvis du flyver fra nogle andre lufthavne end Kastrup og Billund. For eksempel er en afbudsrejse fra Aalborg et kvalificeret bud på en super mulighed for at tage på en skøn ferie, hvor du for alvor kan slappe af og få nye ideer. Så er du klar til at gøre det endnu bedre på arbejdet, når du vender hjem igen med masser af gode oplevelser i baggagen.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *