Vælg side

4 tips til at komme i gang som iværksætter hjemmefra

4 tips til at komme i gang som iværksætter hjemmefra

Går du rundt med en lille iværksætter i maven? Det kan være, at du længe har tænkt på at blive selvstændig med din egen startup, men alligevel aldrig rigtig kommer i gang.

Det kan virke meget uoverskueligt, men det kan sagtens lade sig gøre – for alle. Her kan du læse fire tips til at komme i gang som iværksætter hjemmefra.

Gør din bolig til et sted, du kan lide at være

Det siger måske sig selv, at ens hjem skal være rart at være i. Men når man skal være selvstændig og arbejde hjemmefra, så er det særligt vigtigt, at man kan lide at bruge mange timer derhjemme. Det er vigtigt, at du har et kontorområde, hvor der er godt at sidde og arbejde. Møblerne skal være gode at sidde ved i mange timer, og området skal være ryddet, så der er plads til computer, notesbøger, m.m..

Det er vigtigt, at du holder hjemmet pænt, da det giver mere incitament for at arbejde. Hvis du er husejer, kan du her se de bedste priser på materiale, som skal bruges til at ordne have og andre udendørsarealer.

Opbyg et netværk af kreative sjæle

Et godt netværk er nøglen til at komme frem som iværksætter. Hvis man slet ikke har et kreativt, selvstændigt netværk, er det rigtig godt at opsøge det. Det kan være i diverse Facebook-grupper eller til workshops. Der afholdes rundt omkring i landet mange workshops/aftenkurser, hvor man kan fra scratch kan lære, hvordan man bedst muligt kommer i gang med sit startup. Man lærer at tænke kreativt og få idéer.

Lad hjemmet afspejle din kreativitet

Hvis du kommer i gang med at arbejde hjemmefra, kan det være, at du skal holde møder med kunder her også. Derfor skal det være et hjem, hvor man kan se, at her bor en person, der har styr på tingene. Byg succesen op omkring dig selv – det handler i høj grad også om, hvad man afspejler.

husejeren.dk kan du få hjælp til at finde priser på jord og muld til haven, så du kan have en flot have, der møder kundens øjne, når de kommer. Få derudover flotte møbler og brug hellere lidt ekstra penge på dit kontor setup.

Det er vigtigt, at man kan se, at du er seriøs omkring dit arbejde og dit kontor, selvom du er selvstændig hjemmefra. Hæng kunst op. Man skal kunne mærke dit kreative selv i hjemmet.

Brainstorm, brainstorm, brainstorm

Når man skal starte op som selvstændig, kan det ofte være det eneste, man rent faktisk ved. Altså, at man vil være selvstændig iværksætter. Først herefter begynder man at tænke over, hvad firmaet skal lave.

Du vil opleve, at du skal igennem mange idéer – rigtig mange – før du finder den rigtige. Derfor er det igen rigtig godt, hvis du kan sparre med andre kreative sjæle og måske endda gå sammen om at starte et projekt op. At være iværksætter handler først og fremmest om ikke at give op. Det er altid hårdest i starten.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *