Vælg side

Succes med personaliserede studentergaver

Succes med personaliserede studentergaver

Vi nærmer os juletiden, og med juletiden starter også det traditionelle gaveræs. Hvis man er så heldig at få en lang og detaljeret ønskeliste fra sine børn eller familiemedlemmer, så er det ofte ikke det store problem, man kan dog til tider være mindre heldig. Måske anser man ønskerne som værende for dyre, eller intetsigende, og man ønsker at give en bedre gave end det de selv havde tænkt. Det samme gør sig gældende ved alle gaveindkøb, fødselsdage, konfirmationer og studentergaver. Hos den nyklækkede student findes der derimod sjældent en dedikeret ønskeliste, og det kan derfor være svært at komme på den helt rigtige gave til netop den student eller studine man kender. Dette har Bypopp.dk forsøgt at gøre nemmere, ved deres nye tiltag med personaliserede studentergaver.

Hos Bypopp.dk kan man lave en af de nymoderne vægplakater med en valgfri hue, og tilmed valgfri tekst. Du har derfor mulighed for at sætte dit personlige præg på din gave, så du er sikker på, at den falder i studentens smag. Det personlige præg kan blandt andet være data som navn og studentens afsluttende karakter. Denne type gave er særligt populær til studinen i hjemmet.

Særlige studentergaver til den kvindelige student

Kvinder kan være svære at finde gaver til, så derfor er der yderligere en virksomhed der har sat fokus på studentergaver til den kvindelige student. Siden hedderIdegryden.dk, og er stedet hvor man kan få alle de bedste idéer til studentergaven til kvinden, hvis man er helt på bar bund. Ligesom Bypopp.dk, som tidligere var nævnt, har Idegryden.dk noget for alle typer piger og unge kvinder på deres side, og ikke mindst noget i alle prisklasser. Der er roser til den søde pige, Jelly Belly jumbobox til slikmunden eller en rygsæk til den eventyrlystne pige, der skal ud at rejse i hendes sabbatår.

Der er altså rig mulighed for at købe en mere personlig gave til studinen, så man giver en gave hun husker i tiden fremover, og kan drage stor nytte af. Et gavekort eller et pengebeløb kan virke fint i mange tilfælde, men er ikke så personligt, og bliver nok ikke husket i samme grad, som hvis du gav hende noget hun kunne bruge i fremtiden. Så hvis du mangler en studentergave til hende findes den på Idegryden.dk.

Implementering af personaliserede gaver i egen branche

Efterspørgslen efter personaliserede gaver stiger hele tiden, og måske er det på tide at implementere det i din egen branche. Alle ting kan nærmest personaliseres, det handler bare om at være kreativ nok med sin idé. Det kan være man producerer kreativt tøj, hvor man så kan overveje at lade det op til forbrugeren at bestemme designet. Det er altid en sikker vinder, at tilføje sit produkt noget tekst, så man kan huske den særlige begivenhed, hvor man fik det. Selv et skærebræt med initialer eller en dato, kan udgøre en personlig gave, som folk vil tænke tilbage på med gode minder.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *