Vælg side

Online iværksætteri

Online iværksætteri

Går du med en iværksætter i maven? Der er mange måder at starte et nyt firma eller virksomhed på. En af de nyere former for iværksætteri er den online iværksætter. En online iværksætter er en person, der starter virksomheder som hovedsaligt eksisterer på internettet.

Et eksempel på en online iværksætter er Martin Hegelund. Han har startet adskillige virksomheder i form af hjemmesider. Han har blandt andet lavet en hjemmeside for hundeejere, en hjemmeside for udskiftning af tandbørster, et investeringsselskab og en online markedsplads for private serviceydelser, som dog er blevet solgt.

sin blog deler Hegelund ud af sine oplevelser som iværksætter og skriver om ting som IT, online marketing og mere personlige holdninger til politik og samfund.

Online marketing

Især online marketing har Hegelunds blog et par fif til. Hvis du ønsker at teste vandene og forsøge at starte som online iværksætter, er det værd at tjekke nogle af de råd, han har at give. At søge andres erfaringer indenfor et fremmed felt er altid en god idé. Især når det involverer Google og dens til tider møgbesværlige søgemaskine.

Udover Hegelunds blog findes der adskillige andre hjemmesider som deler gode råd til link-building og SEO – søgemaskineoptimering. Dette er emner, som det er særligt vigtige at sætte sig ind i. Det er ting som link-building og SEO, der skal sørge for, at mulige kunder og følgere ser din hjemmeside. Hvis de ikke fungerer optimalt, dør din hjemmeside, og med den din iværksætterdrøm.

Tænk på SEO som de reklameskilte, du ser ude på gaderne. Der er mange reklamer over alt, så det gælder om at skille sig ud fra resten og forsøge at være noget af det første, som folk ser. En god SEO sikrer ligesom en god reklame, at du bliver set.

At tjene penge online

Det virker måske sært at leve af online virksomheder, der ikke nødvendigvis har en eller anden stor kontorbygning, hvor folk møder ind på arbejde hver dag. Det bliver dog mere og mere populært, og der findes eksempler over hele nettet på folk, der lever af det, de foretager sig online.

Der findes bloggere, der kan leve af at skrive om deres hverdag, og YouTube er fyldt med folk, som i dag kan leve af at lave videoer og har millionvis af følgere. Hvis du først bruger lidt tid på nettet, vil det blive tydeligt, at der er muligheder for at tjene penge der. Hvis du knokler for det.

Der er endda opstået en virtuel udgave af valuta. Penge som du kan udveksle via nettet, og som ikke håndteres i fysisk form – nemlig Bitcoin.

Internettet er blevet endnu en sfære af økonomiske interesser, og der vil næppe ske en tilbagegang på den front. I en tid hvor informationsteknologien vinder frem, er det ikke usandsynligt, at flere virksomheder vil tage form som hjemmesider.

At tjene penge på nettet er også noget, som du kan finde råd til på Hegelunds blog. Overvejer du et liv som online iværksætter? Tøv ikke, kast dig ud i det!

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *