Vælg side

Skab vækst i din virksomhed

Skab vækst i din virksomhed

Annonce

At gøre sig selv nyttig og skabe værdig på arbejdspladsen er noget, som vi alle sammen prøver at efterleve. Vi mennesker vil af natur gerne være nyttige og vellidte der hvor, at vi er. Vi tager kurser for at blive dygtigere og klogere, men i lige så høj grad også for at være eftertragtet på arbejdsmarkedet generelt.
I en virksomhed er der altid brug for progression.

Vores hverdag foregår online

E-mails, iMessage, Facebook, Snapchat og Skype. De fleste mennesker bruger i dag alle disse ting på daglig basis. Det startede med de unge som målgruppe – specielt på de sociale medier. Men som årene går, så er det i høj grad den ældre 35+ gruppe, som overtager.

Men selvom det i høj grad foregår online, så skal vi stadig arbejde manuelt med det hele, og har brug for en god atmosfære at arbejde i. Hos office2go kan I få møbler og hjælpemidler, som kan hjælpe de ansatte til en bedre arbejdsstilling og til et bedre kontor.

Der er mange ting, som vi kan have med på vores smartphones, når vi lever digitalt. Netbank, læsning af aviser og bøger og kalenderen er altid med os, og fylder mindre end nogensinde. Vi er så afhængige af teknologien, at mange af os ikke ville vide hvad, vi skulle gøre, hvis vi ikke længere havde den tilgængelig.

Skab et godt arbejdsmiljø

Skab et miljø på arbejdspladsen hvor, at dine medarbejdere føler sig trygge. Hvis de er trygge ved hinanden og ved at bede om hjælp, så kan de bedre bruge hinanden, og man kan spare en masse tid på det, som ikke er deres spidskompetence. Derudover så arbejder man sjældent alene på projekter, og det virker mere professionel som kunder, hvis de ansatte har en god kommunikation og også forstår de dele af arbejdet, som de ikke nødvendigvis har noget at gøre med eller står for.

Når man er glad for at gå på arbejde, så har man det som ansat også bedst med sine kolleger. Man føler måske mere ansvar og glæder sig i højere grad til at møde ind på jobbet. Glade ansatte er også ansatte som yder mere, og som er villige til at gå et ekstra skridt for hinanden. Det vil i sidste ende skabe en bedre profit for virksomheden, og det ser godt ud udadtil, hvis det fungerer helt ægte.

Skab progression i medarbejdernes udvikling

Som virksomhed er I nødt til at have et mål. Et motiv og en vision i virksomheden kan være med til at skabe en ensartet vej for alle de ansatte i virksomheden.

Sæt jer nogle mål, og få styr på hvor, at virksomheden gerne vil hen – og sørg for at alle medarbejdere ved det, så I sammen kan efterleve det. Det er derfor en god idé at videre uddanne de ansatte i virksomheden hos et bureau, som er dygtige indenfor feltet, eller et bureau som Peoplenet eller teasolution der kan hjælpe med at gøre de simpleste ting nemmere og mere håndgribeligt.

Ved at have styr på de mindre og langt mere simple ting, så er der altså bedre tid til at få ordnet det, som kunderne i virkeligheden har brug for.
Gør det nemt for jeres medarbejdere at være up to beat, så de ikke skal bruge unødvendig tid på de simple ting, som ikke nødvendigvis kræver høj faglighed indenfor feltet.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *