Vælg side

Whiteboards – fængende og kreative præsentationer

Whiteboards – fængende og kreative præsentationer

Vi kan ikke komme udenom det – whiteboards er et must i enhver virksomhed og endda i de fleste hjem. I virksomheder bruges whiteboards flittigt når der afholdes møder og som præsentationsmateriale. Det er en mulighed som stilles til rådighed for medarbejderne, så de nemmere kan illustrere deres pointer, idéer og generelt bruges som en del af deres retoriske formidling. Desuden kommer de i forskellige størrelser, at de kan være på større og mindre væg – og mange modeller er endda transportable.

Udtryk dig kreativt med whiteboard

Whiteboards er meget mere end blot en tavle, som kan bruges i forbindelse med præsentationer.

Vi er forskellige, hvilket også betyder at vi formidler vores budskaber på hver vores egen måde. Dog nogle gange er det nemmere at have flere med i processen ved at visualisere sine idéer og budskaber. Det er underordnet om det handler om møder, konferencer eller projektarbejde, så er whiteboards et uundværligt redskab. Ligegyldigt om der skal brainstormes til den næste succesfulde idé, udforme store strategier eller arbejdsgange, så er whiteboards en nem måde at kommunikere på en kreativ måde. På www.visuel.nu kan du vælge mange forskellige modeller hvor dine medarbejdere kan visualisere arbejdsgange og visualisere informationer ved at bruge whiteboards.

Nyd e-cigaret mens du hygger med kollegaerne

Generelt når man sidder længe i arbejdsmøder, så er det også nødvendigt at holde pauser og hygge sig lidt med sine arbejdskollegaer. Der skal også være plads til hygge og afbræk fra det arbejdsmæssige – og det kan være at du gerne vil nyde en cigaret. Det er også forståeligt, da mange forbinder rygning med et socialt aspekt. Nu er det heller ikke alle som er faste rygere, men de kan godt lide at nyde en cigarret i ny og næ. Her kunne e-cigaretten være et rigtig godt alternativ. Udover at den opfylder et behov for nikotin, så går den ind i stedet for cigaretten og giver rygeren mulighed for at få opfyldt sit behov for at sidde og være social.

Vælg lige den smag du bedst kan lide!

Når der er tale om e-cigaret, kan man grundlæggende finde to typer af væske – nemlig med og uden nikotin. Uanset om du vælge med eller uden nikotin, så indeholder de ikke de 4.000 farlige stoffer fra den normale cigaret. Derfor vælg din e-cigaret og udforsk de mange forskellige væsker. Her vil du sikkert finde din yndlingssmag, som du kan nyde når du har brug for et afbræk fra arbejdet.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *