Vælg side

Online chatsupport gør de svære beslutninger nemmere

Online chatsupport gør de svære beslutninger nemmere

Hver eneste gang vi skal ud og købe et dyrt eller komplekst produkt, ønsker man at tale med en fagperson, der har forstand på det man skal til at ofre sine surt tjente penge på. Hvis ikke man snakker med en person med forstand på ens produkter, har man ingen idé om hvilket produkt der ville passe bedst til ens behov, og man kan i værste tilfælde ende ud med et ubrugeligt produkt. At snakke med en fagperson er dog ikke muligt på internettet, hvor mange foretager deres køb nu om stunder. Stort set al korrespondance foregår igennem mailsystemer, hvor der ofte går et par dage før man får et brugbart svar. Men som det ofte viser sig, er de e-mails besvaret af at en robot med automatiske svar, som ikke er til særlig stor hjælp for forbrugeren.

Derfor er flere og flere hjemmesider begyndt at føre online chatsupport i forbindelse med deres forretning, hvor folk kan få kontakte en levende person bag skærmen med det samme, som giver forbrugeren en bedre oplevelse af nærvær og tillid.

En forbedret kundeoplevelse med online chatsupport på voreslaan.dk

En virksomhed der har haft stor succes med at indføre denne slags online chatsupport er hjemmesiden Vores Lån. På Vores Låns hjemmeside finder du en detaljeret guide over de bedste danske kviklån i år 2017, hvor de har samlet alle de største låneudbydere, og har lavet en stor sammenligning af dem, så du finder netop det kviklån der passer dig i din situation. Det eneste man skal indtaste i deres søgemaskine er din alder, dit ønskede lånebeløb og din ønskede løbetid på lånet. Herefter går der et splitsekund, og du har nu en masse lånemuligheder, såfremt kviklån er det rigtige valg for dig.

De har netop indført online chatsupport, da det har vist sig, at folk i en lånesituation, har brug for at snakke med et levende menneske, som kan forholde sig til deres situation. På den måde fjernede man tvivlen hos låntagerne, og hjalp dem godt på vej med deres nye økonomiske råderum.

Oplevelsesformidler med kundefokus

Udover Vores Lån har siden Kulturnet.dk også valgt at få et kundeserviceorgan, da også de har erfaret at det giver en meromsætning i virksomheden, og får kunderne til at være mere interesserede, hvis de kan få svar på deres spørgsmål. Kulturnet.dk sælger oplevelsesgaver til alle aldre, og er noget der ikke lige sådan går i glemmebogen, som det par sokker du måske har givet de seneste par år. Der er et enormt udvalg i forskellige oplevelsesgaver, hvor næsten kun fantasien sætter grænser. For eksempel kan man til et babyshower købe et gavekort til graviditetsmassage, man kan udfordre sin mor med et skydive i fødselsdagsgave, eller noget så simpelt som en biograftur til en god film. Som sagt er det kun fantasien der sætter grænserne, men et oplevelsesgavekort er uden tvivl noget der skaber minder.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *