Vælg side

Ny feature gav øget interesse på fitness-guide.dk

Ny feature gav øget interesse på fitness-guide.dk

Fitness-guide.dk har arbejdet på en feature i små to år, som er blevet rullet ud i sommeren 2017.

Der er tale om et søgeindeks, hvor man kan finde specialister, blandt andre personlige trænere, kostvejledere, coaches og massører tæt på hvor man bor.

På den måde får man som forbruger hurtigt et indblik i, hvilke specialister, man kan finde i sit lokalområde.

Stigende interesse for personlig træning i Danmark

Specielt personlig træning er blevet meget populært i Danmark over de senere år. Begrebet personlig træning var også udnævnt som én af de store fitnesstrends for 2017 af diverse eksperter.

Stort set alle fitnesscentre, med respekt for sig selv, tilbyder personlig træning i dag, enten hvor de har ansatte i hvert center til at hjælpe klienterne eller hvor de personlige trænere er tilknyttet på freelance-basis, således, at de lejer sig ind i centrets rammer for et bestemt beløb om måneden.

Derfor kan det også være en jungle at finde den rette personlige træner, når man har et behov om enten at opbygge en større muskelmasse, øge mobiliteten eller gennemføre et vægttab, for at nævne nogle af de mest hyppige cases i branchen.

En artikel på Politiken.dk fra februar 2016 fortæller også, hvordan flere og flere lægger store summer for personlig træning.

De beretter om en vækst på 40 procent i salget af timer med personlige trænere hos Danmarks andenstørste fitness-kæde, fitness dk, fra 2014 til 2015.

Mens Danmarks største fitness-kæde, Fitness World, har desuden firdoblet antallet af personlige trænere siden 2012.

I dag er tallene utvivlsomt endnu højere, eftersom over 800.000 danskere går til fitness.

Mange, der har været i et fitnesscenter ved også, at man hurtigt kan komme galt af sted, hvis man ikke benytter den rigtige teknik, når man har vægt på. Derfor er det naturligt at søge ekspertise, så man undgår skader i sin træning og opnår resultater hurtigere og mere effektivt end hvis man trænede alene.

 

Stor interesse for søgeindekset allerede

Derfor er featuren lanceret på det helt rigtige tidspunkt på Fitness-guide.dk, og det vidner de foreløbige henvendelser også om, hvor både firmaer og blandt andre personlige trænere har taget kontakt for at købe eksponering i søgeindekset.

En profil indeholder blandt andet en biografi af personen, således, at man hurtigt får et indblik i, hvordan vedkommende arbejder og hvor meget erfaring han eller hun har inden for det givende felt.

Derudover er det også muligt at få en video i sin profil. Som de fleste ved virker video mere troværdigt og personligt, og især når vi taler om en specialist, såsom en personlig træner, som man skal bruge mange timer med som klient, så er det vigtigt at man har en professionel kemi, stor tillid samt føler, at det er rart og udfordrende på samme tid at træne sammen.

Det gælder om at være så synlig så mange steder på nettet som muligt i dag, ellers snupper konkurrenterne ens kunder, og så længe man bliver eksponeret på relevante medier, så er der ingen grænser for hvor meget eksponering og online markedsføring, man bør fokusere på, hvad end man er personlig træner, kostvejleder, coach eller noget helt fjerde.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *