Vælg side

Minimalistisk indretning der trender 

Minimalistisk indretning der trender 

I Skandinavien er det særligt den minimalistiske stil, der trender i hjemmene. Det betyder blandt andet mere afdæmpede farver, neutralitet, simpelhed og klare linjer. Den minimalistiske stil gør desuden at indretningen fremstår organiseret og rent. Det er også en stil, som gør at der er rigeligt med plads i hjemmet. Hvis du skal i gang med et stort indretningsprojekt og er ved at finde inspiration til denne type indretning, så kan du med fordel læse med her.  

Den minimalistiske stil, betyder færre materielle ting. Det kan for nogle godt virke sjæle løst og kedeligt, men der er skam også mulighed for at personliggøre stilen alligevel. Det handler nemlig om detaljerne. Her får du nogle gode tips til hvordan indretningen kan se ud.  

Find ud af hvilke ting du gerne vil gemme 

Da den minimalistiske stil, handler om ’less is more’, så kan det være nødvendigt at gennemgå dine personlige ejendele for at se hvad du skal vælge. Det kan samtidigt være en god undskyldning for alligevel at få ryddet op i gamle ting og sager og få smidt ud.  

Møblerne 

I denne type indretningsstil handler det om at få mest muligt ud af pladsen blandt andet. Det betyder for eksempel, at du kan overveje møbler som er funktionelle. For eksempel en sofa, som kan laves til seng om aftenen og med plads til opbevaring.  

Masser af plads mellem dine møbler 

Det er vigtigt at der er rigeligt med plads mellem både ting og møbler, når det kommer til denne forenklede stil. Når der er plads til at bevæge sig på, så føles et rum også større. Her kan du overveje en mindre sofa, da den vil få rummet til at virke meget større.  

Opbevaringen 

Har du plads under sengen, så kan du let gemme nogle ting og sager af vejen. Derudover kan du også overveje en form for æsker eller æstetiske bokse. Det handler om at holde rod og kaos væk, når der er tale om minimalistisk stil.  

Grønne planter 

De grønne planter passer perfekt til denne stil. Særligt de store stueplanter, dog skal man ikke overdøve med planter, der skal stadig være enkelthed. 

Tekstiler 

Den minimalistiske stil kan godt virke ret kold, derfor er det en god idé at vælge tekstiler såsom puder, tæpper og andet. Dette er for at skabe en mere hyggeligt stemning. Gardiner passer også ganske perfekt til denne stil i hjemmet.  

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *