Vælg side

Forkæl dine medarbejdere med fredags-takeaway

Forkæl dine medarbejdere med fredags-takeaway

Det er ved at blive reglen frem for undtagelsen at virksomheder – store og små – forventer interessetimer eller overarbejde fra deres medarbejdere. Langt hen ad vejen vil vi rigtig gerne arbejde og yde ekstra for en arbejdsplads vi er glade for og, som vi føler sætter pris på os. Men, hvordan kan du som chef sørge for, at dine medarbejdere mærker, hvor meget du sætter pris på deres indsats? I mange tilfælde kræver det faktisk ikke så meget – men det giver dig rigtig meget igen.

Sig det med mad

Er der en fredag aften, hvor der er brug for en ekstra indsats og ekstra timer fra en eller flere ansatte, så kan du vælge at invitere på middag, som et plaster på såret. Det behøver ikke at betyde, at I skal gå ud i byen og spise for der er rigtig godt muligheder for at få lækker mad bragt ud, så I kan arbejde mens I venter og udnytte den nye energi, der kommer efter et godt måltid.

Ved at bestille mad og nyde den sammen med dine medarbejdere viser du, at du værdsætter deres indsats og gerne vil forkæle dem lidt. Det behøver ikke at være en specielt dyr affære for dig, for du kan vælge mellem alt fra udbringning af McDonalds til udnyttelse af en rabatkode til Wolt, alt efter, hvad der er stemning for og budget til.

En hyggelig middag kan også være med til at skabe sammenhold og god stemning på arbejdspladsen på en måde, der ikke opstår ved dagligt at arbejde side om side. Du kan altså gøre rigtig meget for at dine medarbejdere får det godt sammen og derved også bliver mere glad for arbejdspladsen ved at give dem muligheden for at mødes udenfor arbejdstiden.

Sig det med middag

Du kan også vælge at forkæle dine medarbejdere med en lækker fradagsmiddag med takeaway – ikke fordi I skal arbejde over, men for at hygge og vise at du sætter pris på dem.

For dig som arbejdsgiver er der også nogle helt klare fordele ved at vise dine medarbejdere, at du sætter pris på dem. For rigtig mange af os er villige til at arbejde hårdere og lægge flere timer, hvis vi føler at vores indsats bliver værdsat og vi oplever, at der gør en forskel og at vi bliver belønnet for det ekstra vi gør.

Vil du gerne have dedikerede ansatte, kan du opnå det på mange forskellige måde, men en af dem er helt klart gennem belønninger i form af rosende ord, økonomiske bonusser eller andre former for forkælelse, der giver en følelse af glæde. Det kræver selvfølgelig, at du gør det, fordi du virkelig er glad for dine medarbejdere og ikke fordi du så forventer at få noget igen på et senere tidspunkt, for det virker ikke på den lange bane og vil i de fleste tilfælde gøre større skade end gavn.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *