Vælg side

Find de bedste senge til god søvn

Find de bedste senge til god søvn

Er du én af de danskere, som har problemer med at falde i søvn? Mange danskere lider af svære søvnproblemer, og det påvirker dagligdagens gang. Derfor er det vigtigt, at du investerer i en af de bedste senge i test, så du kan få en god søvn!

Hvilken sengetype er den bedste til dig?

Nogle sover bedst med en blød hovedpude. Andre sover bedst, når der er koldt i rummet. Derfor sover du måske også bedre i én type seng.

Du skal bare finde den bedste sengetype til dig. Når du har fundet den, kan du evt. tjekke, hvilke senge i din sengetype, der er bedst i test. En kontinentalseng består af madrasser i tre lag. Madrasserne er forskellige typer, og din liggekomfort vil afhænge af de forskellige lag i kontinentalsengen. En elevationsseng kan du justere alt efter dine egne behov og hvilken stilling, du sover bedst i.

Her afhænger liggekomforten af, hvilken springmadras og indstilling, du vælger. Box madrassen er egentlig bare en madras, som kan have ben monteret. Her afhænger din liggekomfort af, hvor mange fjedre Box madrassen har.

Hvor bred skal din seng være?

Skal der sove andre end dig i sengen? Skal du investere i to separate madrasser eller én stor dobbeltseng? Når du vælger størrelse på sengen, er der meget at tage stilling til.

Det er dog altid rart, at sengen er både bred og lang nok til, at du ikke føler, du er ved at falde ud af den om natten. Tjek evt. tests af forskellige dobbeltsenge og enkeltsenge på markedet.

En bedre seng ændrer dine søvnvaner

Du skal give din krop chancen for at forberede dig på at sove. Derfor er det ikke lige meget, hvordan du ligger i din seng. Læg mobilen og teknologien fra dig, for din hverdag bliver ikke bedre af, at du ikke sover. Over 40% af befolkningen i Danmark har ofte problemer med at falde i søvn.

Lad ikke selve sengen være problemet. Hvis ikke du ligger godt, så falder du bestemt heller ikke i søvn. Derfor skal du investere i god søvn!

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *