Vælg side

En verden af onlinespil

En verden af onlinespil

Online spil-verden er i rivende udvikling, og det er specielt det, man kendetegner casual gaming, der er i høj kurs i de danske hjem. Casual gaming er typisk præget af interessant indhold, simple kontrolmekanismer, let gennemskuelige spildesigns og hurtige belønninger. Foruden de karakteristika vinder denne form for spil også på platformens styrke omkring mobilitet, hvilket i virkeligheden også er det, der gør den casual. Spillene er ikke udelukkende forbeholdt iPadmediet, men kan foregå på mange forskellige platforme. Ikke desto mindre er det de mobile platforme, der har størst succes med casual-stilen, netop fordi spillene er hurtige at hive frem og afprøve men samtidig nemme at afbryde, uden at det går ud over spilforløbet. Altså spil, der kan underholde hvor som helst og når som helst.

Spilnu.dk – et casual spilleunivers

Den nordjyske virksomhed Spilnu.dk har sat sig tung på det danske marked for onlinespil, og er en konkurrent til store virksomheder som Danske Spil. Modsat mange andre onlinespil-virksomheder så satser Spilnu.dk ikke på hardcore spillere inden for eksempelvis poker, i stedet målretter de deres markedsføring mod dem, der hygger sig med at spille. Når folk har lyst til casual gaming, så skulle de gerne tænke på Spilnu.dk.

Som en af Danmarks mest populære online spillehaller, med egenudviklet software til spilleautomaterne, har virksomheden en stor fordel. Populariteten bunder i høj grad i, at danskerne husker netop dette spilleunivers for høj kvalitet, spænding og alsidighed. Der er med andre ord noget for enhver smag og timevis af god underholdning i vente.

Hund og Kat imellem

Spilnu.dk er kendt for skabe hyggelige situationer, der appellerer til seerne og brugerne af sitet. Et univers med hyggelige situationer der afspejles i de tv-reklamer, som ruller over skærmene hjemme hos forbrugeren. Den seneste TV-kampagne fra Spilnu.dk er Hund og Kat reklamen, som er en videreudvikling af reklamerne med de menneskelige karakterer, der fortæller om deres gode oplevelser og succeser på sitet. Seerne følger Hund og Kat i deres hverdag med sjove situationer, hygge og spilnu.dk hjemme i sofaen. Reklamerne skal understøtte virksomhedens hyggeunivers, som brugerne holder af. Find hjemmesiden her og prøv kræfter med et casual spilleunivers.

Spil der kræver ekspertviden

I en verden af onlinespil der konstant udvider og forgrener sig i forskellige retninger, finder man også spil, der kræver lidt mere af den, der sidder foran skærmen. Det er specielt sports betting-sider, som henvender sig til en bestemt gruppe af brugere, der ikke bare har passion, men også stor viden, inden for feltet.

I dag er det ikke nok at gå på stadion og se en fysisk fodboldkamp, nu kan tilskuerne på sin vis selv deltage i spillet online, ved at oddse på hvem og hvor meget det pågældende hold vinder med, samt hvilke spillere der scorer. Der findes efterhånden et utal af betting-sider på nettet, hvilket for amatører kan være svært at finde hoved og hale i. Derfor er der nu sider, som oddsprofit.dk, der tilbyder ekspertviden og gode råd og vejledning på området, så spillerne kan blive klædt godt på inden det næste odds. Find en odds ekspert her og læs mere om, hvad sådan en side kan tilbyde i betting-junglen.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *