Vælg side

Aktier i Adidas

Aktier i Adidas

Overvejer du at købe Adidas Aktier? Så kan du læse meget mere om virksomheden herunder.

Adidas er børsnoteret, hvilket betyder at man kan købe en lille bid af virksomheden, i form af aktier, og hvis adidas er en virksomhed, som man kunne tænke sig at investere i, er det oplagt at lave en case på virksomheden, og læse deres økonomi igennem, for at få en forståelse for hvad de tjener penge på, og hvordan ledelsen håndterer firmaet, samt deres planer fremadrettet.

Adidas har eksisteret i mange år, og ved godt hvordan tingene skal fungere og hvordan de skal håndtere kriser, og andre udfordringer, som med garanti vil komme, men det er vigtigt at man sætter sig ind i de ting, inden man bare begynder at kaste penge efter diverse aktier, og i det her tilfælde Adidas.


Som en lille bonus ved Adidas, så udbetaler virksomheden udbytte til de aktionærer som har aktier i Adidas, og de udbetaler udbytte 1 gang om året.

Adidas har en sund økonomi, og er en sund virksomhed, og det får man også billedet af, når man begynder at læse op på firmaet.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om investering, eller hvilke platforme der er populære at bruge, når man investerer, så kan du via aktierdk.dk læse mere om dette. Her kan du også oprette dig på den platform, som du føler er den bedste til dig, og den investeringsprofil som du vælger at køre efter. Her kan både nævnes danske Nordnet og danske Saxo investor, som begge indberetter til SKAT, ved tab og ved gevinst, men der findes også udenlandske platforme som Etoro, hvor man kan handle med bla. Kryptovaluta. Her skal man dog være opmærksom på at Etoro ikke indberetter til SKAT, til gengæld er de væsentlig billigere at handle på, da de ikke kræver så meget i kurtage, som fx nordnet eller saxo investor.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *